Colofon

Het is toegestaan om voor informatieve doeleinden fragmenten van deze site te reproduceren door te deze te printen, te downloaden of anderszins te verspreiden onder andere mensen, mits met bronvermelding en in geval van aan internet gerelateerde applicaties, met een link naar www.sinterklaasliedjes.info. Echter geen enkele reproductie mag worden verkocht of verspreid voor commerciƫle doeleinden, worden veranderd of worden opgenomen in een andere publicatie of op een andere website zonder dat hier vooraf toestemming voor is verleend.

Privacy

Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geĆÆnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.

Gebruiksvoorwaarden

De informatie op deze site dient slechts te worden gebruikt voor algemene doeleinden. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend met betrekking tot de betrouwbaarheid, juistheid of volledigheid ervan. Elke vorm van aansprakelijkheid van sinterklaasliedjes.info voor verlies, schade of kosten die voortvloeien uit het bezoeken of gebruiken van deze site wordt, voorzover juridisch toegestaan, uitgesloten.

Indien u een vraag of een klacht heeft over deze site, neemt u dan contact met ons op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of het contactformulier op deze website.

Door gebruik te maken van deze site accepteert u dat u gebonden bent aan deze gebruiksvoorwaarden. Sinterklaasliedjes.info kan deze gebruiksvoorwaarden op elk moment wijzigen wanneer dat wenselijk of noodzakelijk wordt geacht. U dient derhalve elke keer dat u de site benaderd deze gebruiksvoorwaarden opnieuw te bekijken. Indien u niet bereid bent om het bepaalde in deze gebruiksvoorwaarden in acht te nemen, zie dan af van het gebruik van deze site.

Deze website is gemaakt en wordt beheerd door Sinterklaasliedjes.info. Op alle mogelijke geschillen, voortvloeiend uit de inhoud of het gebruik van deze site is het Nederlands recht van toepassing.